De ce decid companiile sa implementeze un CMMS Hugo Cardoso si João Nunes Marques

Questions & Answers

Descopera raspunsurile la intrebarile legate de mentenanta si modalitatile de lucru cu software-ul CMMS ManWinWin.

 

INTRODUCERE

Managementul mentenantei poate juca un rol important in gradul de competitivitate al unei organizatii, mai ales prin implementarea unui CMMS, care faciliteaza managementul mentenantei activelor si lucrarilor corespunzatoare acestora, precum si generarea de analize si indicatori de performanta – KPI.

 

Acest articol are ca scop prezentarea si analiza principalilor factori care determina companiile din diferite domenii de activitate, de diferite dimensiuni, sa implementeze un sistem de Management al Mentenantei, cunoscut si sub denumirea de Software pentru Managementul Mentenantei Computerizat/Computerized Maintenance Management Software (CMMS).

Prin acest studiu, dorim sa evidentiem faptul ca exista o serie de considerente principale care conduc la decizia de implementare a unui sistem, si, de asemenea, sa identificam principalele domenii care pot fi imbunatatite prin implementarea unui Software de Management al Mentenantei. Avand in vedere acest obiectiv, am prezentat in acest articol rezultatele a 25 de audituri de management al mentenantei efectuate de Navaltik Management, companie de consultanta in managementul mentenantei, cu peste 35 de ani de experienta.