3 sfaturi pentru alegerea unui software de mentenanță a flotei

3 sfaturi pentru alegerea unui software de mentenanță a flotei

Indiferent de mărimea companiei dumneavoastră sau de industria pe care o deserviți, dacă aveți o flotă de vehicule,

Indiferent de mărimea companiei dumneavoastră sau de industria pe care o deserviți, dacă aveți o flotă de vehicule, mentenanța corespunzătoare a acestora poate fi cu siguranță o muncă intensă. Să țineți pasul cu cererile de mentenanță și cu, comenzile de piese și să vă asigurați că rămâneți în conformitate este o activitate care necesită mult timp. Din fericire, în zilele noastre, cu toate programele software de mentenanță a flotei disponibile, puteți rămâne la curent cu toate lucrările de mentenanță, minimizând costurile.

De aceea, experții în software de management al mentenanței de la ManWinWin au adunat aici câteva dintre cele mai importante avantaje ale investiției în soluții de mentenanță a flotei.

1. Caracteristicile unui software de mentenanță a flotei

Când vine vorba de software-ul de mentenanță a flotei, există o varietate de furnizori de servicii care oferă soluții complete. Unele dintre cele mai populare caracteristici și beneficii includ:

  • Integrare ușoară cu sistemele software și CRM
  • Gestionarea costului combustibilului
  • Prelungirea duratei de viață a echipamentelor dumneavoastră
  • Programarea automată a serviciilor de inspecție
  • Urmărirea istoricului de lucru al unității
  • Urmărirea și comandarea automată a pieselor de schimb/inventarului
  • Minimizarea costurilor cu forța de muncă și a birocrației
  • Măsurarea timpului și a performanței sarcinilor de mentenanță

2. Ce trebuie să căutați la un software fiabil de mentenanță a flotei

Probabil că cel mai important aspect al oricărui software de gestionare a mentenanței flotei este ușurința de utilizare. Un sistem excelent de gestionare a flotei va simplifica operațiunile zilnice și vă va face viața mai ușoară, nu invers. Software-ul CMMS pe care îl alegeți ar trebui să fie ușor de învățat pentru dumneavoastră și pentru personalul dumneavoastră și de asemenea, să fie personalizat pentru a se potrivi operațiunilor organizației dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că orice software ar trebui să fie, de asemenea, scalabil și capabil să facă față nevoilor companiei dumneavoastră pe măsură ce aceasta crește. Integrarea ușoară cu toate celelalte sisteme ale întreprinderii dumneavoastră este, de asemenea, esențială pentru o implementare ușoară.

3. Procesul de alegere a unui software de management al mentenanței flotei

Atunci când alegeți sistemul de gestionare a flotei auto potrivit pentru dumneavoastră, este întotdeauna benefic să mențineți un proces de selecție structurat pentru a vă asigura că toate nevoile dumneavoastră sunt îndeplinite. Acest lucru înseamnă să adunați o echipă și să desemnați un lider de proiect pentru a alege cel mai bun pachet software, pe lângă personalul din alte departamente, cum ar fi mentenanță, IT și contabilitate. Includerea cât mai multor părți interesate în proces va facilita tranziția și integrarea noului software, precum și reducerea oricărei ezitări cu privire la implementarea unei noi tehnologii.

În această etapă, este important să identificați orice probleme sau aspecte cu, care vă confruntați cu procesele actuale de gestionare a mentenanței flotei auto și să căutați un software care să ofere soluții. După ce identificați nevoile întreprinderii dumneavoastră, precum și scopurile și obiectivele acesteia, puteți găsi cu ușurință soluții de gestionare a flotei cu, caracteristicile potrivite.

Contactați-ne astăzi pentru un software de mentenanță a flotei!

George Isbășescu, Brand Manager ManWinWin România

📲+40758 093 092 | george.isbasescu@dasstec.ro | office@manwinwin.ro