Importanța mentenanței în strategiile organizaționale

Pe baza unora dintre beneficiile potențiale, au fost evidențiate câteva dintre motivele pentru care funcția de mentenanță ar

Pe baza unora dintre beneficiile potențiale, au fost evidențiate câteva dintre motivele pentru care funcția de mentenanță ar trebui să fie considerată strategică de către organizații. Fără îndoială, vor exista și altele.

Mentenanța, prin acțiuni legate atât de management, cât și de aspectele tehnice, acționează într-un mod decisiv în performanța organizațiilor. Acesta este consensul împărtășit de mai mulți specialiști ai acestui domeniu. Mesajul privind importanța justificată a acestui domeniu pentru companii este transmis în mod repetat, însă, până relativ recent, fără o integrare și implementare reală.

De fapt, întrucât această viziune nu a fost privită cu prioritatea necesară de către organizații, ea nu a căpătat substanță, ci a fost mai degrabă asumată ca un “nice-to-have”, apărată și apreciată, dar pentru care nu s-a făcut nimic sau prea puțin. Cu toate acestea, rupând un model foarte bine înrădăcinat, de ceva timp încoace acest scenariu descurajator a început să dea semne de transformare, iar astăzi asistăm la o poziționare diferită din partea mai multor companii. Se speră că, într-un fel, aceasta va produce un efect sistemic.

DESCARCĂ ÎNTREGUL ARTICOL AICI >

Pentru mai multe informații, contactează unul dintre specialiștii noștri | office@manwinwin.ro