ManWinWin Express 100, noua versiune gratuită a soft-ului de mentenanță, permite acum gestionarea a 100 de asset-uri!

Criza Covid-19 nu numai că a schimbat drastic rutina activităților personale, dar și pe cea a companiilor. Această

Criza Covid-19 nu numai că a schimbat drastic rutina activităților personale, dar și pe cea a companiilor. Această nouă stare de fapt, atât în ​​viața personală, cât și la locul lor de muncă, necesită ajustări și face apel la simțul responsabilității sociale a tuturor.

De aceea, ManWinWin a lansat o nouă versiune gratuită a software-ului său, ManWinWin Express 100. Această actualizare permite utilizatorilor să administreze până la 100 de asset-uri cu ajutorul aplicației, dublând practic numărul maxim de 50 de asset-uri disponibile în versiunea anterioară a software-ului.

Criza COVID-19 a determinat o serie de schimbări în viața noastră, atât personală, cât și profesională, apelând la simțul responsabilității și al bunăvoinței tuturor.
ManWinWin dorește să contribuie pozitiv în această perioadă critică, mesajul transmis fiind: „suntem împreună în această luptă, de aceea am decis dublarea numărului de asset-uri de la 50 la 100, complet gratuit. Astfel vrem să transmitem un mesaj pozitiv tuturor celor care ne cunosc. Acest lucru este definitoriu pentru noi, este în ADN-ul nostru să rămânem împreumă în momentele dificile” (Rodrigo Cabral, GM ManWinWin HQ).

Aplicația ManWinWin Express este GRATUITĂ pentru totdeauna!

ManWinWin Express 100 include urmatoarele: managementul a până la 100 de asseturi, 1 (un) access/utilizator, modulul de mentenanță și fișe de lucru. Update-urile sunt disponibile online și gratuit pentru totdeauna. Este necesară doar solicitarea licenței permanente în primele douăsprezece luni de utilizare. Un manual de utilizare și tutoriale video online sunt puse la dispoziția utilizatorilor pentru a îi ajuta să instaleze software-ul, să configureze sistemul și să maximizeze beneficiile utilizării acestuia.

ManWinWin este disponibil în: română, engleză, franceză, portughezp, spaniolă, italiană, rusă, cehă, norvegiană, poloneză, thailandeză, vietnameză și alte limbi.

Lansarea ManWinWin Express 100 este prima dintr-o lungă serie de noutăți ce stă sub semnatura „HOME. WIN-WIN.”, o inițiativă care implică întreaga echipă ManWinWin (HQ și Parteneri), cu obiectivul de adaptare la noua situație în care se regăsește lumea, prioritizând relațiile strânse pe care ManWinWin le are deja cu clienții săi.

Stați HOME. WIN-WIN în siguranță și bucurați-vă de utilizarea ManWinWin Express 100!

Leave a Comment