ManWinWin o soluție CMMS de top

Cele mai recente păreri din piață au arătat că toate companiile care folosesc software-ul de management al mentenanței

Cele mai recente păreri din piață au arătat că toate companiile care folosesc software-ul de management al mentenanței ManWinWin sunt de acord că soluția noastră CMMS oferă utilizatorilor un raport calitate-preț optim.

Dorind să ne asigurăm că toți clienții rămân mulțumiți de soluția noastră de software de management al mentenanței, ManWinWin a lansat „Sondajul de management al calității”, bianual, care oferă clienților actuali oportunitatea de a-și împărtăși părerile și de a oferi feedback despre software și companie.

Rezultatele au indicat o satisfacție ridicată față de software-ul ManWinWin, 100% dintre cei ce ne-au răspuns fiind de părere că ușurința de utilizare a software-ului este de 4/5 sau mai mare, în timp ce 88% dintre clienți au acordat același calificativ pentru „dinamismul și durabilitatea software-ului”.  În plus, 70,6% dintre respondenți au considerat că ușurința de utilizare a software-ului este cel mai mare avantaj al său, 76,4% dintre clienți declarând că ar recomanda cu siguranță  ManWinWin celor interesați de Software pentru Managementul Mentenanței.

Clienții au fost, de asemenea, invitați să evalueze calitatea asistenței primite de la ManWinWin, 94% dintre respondenți fiind de acord că personalul de asistență pre vânzare a rezolvat cu multă competență orice problemă ridicată și a furnizat o ofertă financiară clară, la cerere. În același timp, 77% dintre utilizatori au acordat calificative maxime pentru ManWinWin atunci când au evaluat calitatea „planificării și organizării proiectului de implementare” a echipei de asistență post-vânzare și calitatea documentației furnizate după proiect.

Dintre datele obținute, o cifră remarcabilă care susține afirmația că ManWinWin oferă o soluție optimă în raport calitate-preț este aceea că peste 88% dintre respondenți au evaluat „raportul dintre investiții și beneficii” la 4/5 sau mai mult, cu 82% dintre utilizatori oferind aceeași evaluare la prețul software-ului.

Pentru a afla mai multe despre pachetele software oferite de ManWinWin, urmați acest link: https://manwinwin.ro/cum-sa-cumperi/ sau contactați-ne la office@manwinwin.ro.