ManWinWin lanseaza ManWinWin Express, un soft de mentenanta complet gratuit

ManWinWin Software a anuntat lansarea versiunii complet gratuite a software-lui de mentenanta (CMMS) – ManWinWin Express. Software-ul permite

ManWinWin Software a anuntat lansarea versiunii complet gratuite a software-lui de mentenanta (CMMS) – ManWinWin Express. Software-ul permite un singur utilizator, functioneaza cu o baza de date Microsoft Access si este disponibil online pentru descarcare.

ManWinWin Express include toate caracteristicile necesare organizarii si gestionarii mentenantei si permite:

  • Crearea de echipamente cu detaliile lor tehnice (cu o limita de pana la 50 de echipamente per baza de date);
  • Atasarea de documente;
  • Inregistrari de functionare si consum de combustibil;
  • Planuri de Mentenanta Preventiva (PMP);
  • Planificarea fiselor de mentenanta (preventive, corective, etc) cu un calendar drag and drop;
  • Raportari de manopera, piese de schimb folosite si terti in baza fiselor de lucru;
  • Istoric complet pentru toate echipamentele;
  • Analizele, rapoartele, si indicatori personalizati.

Impreuna cu lansarea ManWinWin Express, un nou set de tutoriale video sunt disponibile online, cu scopul facilitarii utilizarii acestei versiuni. Ele pot fi gasite pe site-ul oficial ManWinWin si pe canalul de Youtube.

Rodrigo Seruya Cabral, Managing Director al ManWinWin Software, a declarat:

ManWinWin Software este bine cunoscut pentru reputatia sa si pentru cei peste 30 de ani de know-how in domeniul managementului de mentenanta. De asemenea, suntem cunoscuti pentru abilitatea de a impartasi cunostinte tehnice cu comunitatea din domeniul mentenantei; ManWinWin Express este o lansare strategica: vrem sa impartasim aceste cunostinte prin intermediul software-ului si, astfel, sa oferim oricarui manager de mentenanta, in orice tip de companie, oriunde din lume, un instrument simplu pentru a gestiona activitatea de mentenanta. Ne dorim sa ajungem la cat mai multi manageri de mentenanta posibil.

 

ManWinWin Software are o experinta de peste 30 de ani si cunostinte in managementul mentenantei  si este lider in Portugalia in domeniul managementului de mentenanta si dezvoltare software. In prezent, software-ul are peste 3100 de utilizatori in peste 35 de tari, din peste 40 de industrii diferite.

Leave a Comment