ManWinWin WEB – Mobilitate completa in managementul mentenantei

ManWinWin WEB este o platforma dezvoltata 100% WEB, utilizata pentru a simplifica accesul managerilor de mentenanta, tehnicienilor, clientilor

ManWinWin WEB este o platforma dezvoltata 100% WEB, utilizata pentru a simplifica accesul managerilor de mentenanta, tehnicienilor, clientilor sau furnizorilor la informatii specifice si relevante din ManWinWin, atat cu dreptul de a vizualiza cat si de a inregistra date. Functioneaza ca o interfata WEB, front-end, ce ofera acces la operatiuni specifice din ManWinWin.

ManWinWin WEB are o interfata dinamicaoptimizata pentru dispozitive mobile- care garanteaza acces rapid de la orice dispozitiv conectat la internet. Functionalitatile la care poate avea acces fiecare utilizator variaza in functie de profilul alocat utilizatorului (manager, tehnician, client, furnizor).

Profilurile de acces sunt dinamice si pot fi schimbate direct din platforma WEB. Optiunile si functionalitatile la care poate avea acces fiecare utilizator variaza in functie de profilul si nivelul de acces al utilizatorului, definit in aplicatia ManWinWin backoffice.

“Manageriaza intreaga activitate de mentenanta fara hartie – de la cererea initiala de mentenanta pana la incheierea Fisei de lucru……”

CARACTERISTICI PRINCIPALE:

  • Dashboard
  • Lista Echipamente
  • Cereri de Mentenanta
  • Fise de Lucru Inregistrari in Fisele de Lucru
  • Raportare in Fisele de Lucru
  • Materiale/Piese de schimb
  • Materiale/Iesiri din Stoc
  • Inregistrare Ore Manopera
  • Inregistrari servicii Furnizori
“ManWinWin WEB, impreuna cu notificarile automate pe e-mail, ofera utilizatorilor mobilitate totala.”

Validarea Fiselor de Lucru:

In meniul Configurare exista optiunea de a face obligatorie marcarea Fiselor de Lucru (FL), dupa emitere, drept Executate si/sau Aprobate. Acest proces simplu de validare a Executiei si Aprobarea Fisei de Lucru poate fi efectuat de pe orice dispozitiv mobil (de catre utilizatorii care au profilul de acces corespunzator) si poate functiona ca o semnatura digitala.

Cel care executa lucrarea va avea acces direct sa marcheze FL drept Executate si, daca FL corespund cerintelor, sa le finalizeze. Aceasta actiune- Terminarea Fisei de Lucru- poate trimite un e-mail automat catre Utilizatorul care a emis cererea de mentenanta, iar apoi acesta acceseaza sectiunea cu toate FL care asteapta aprobarea lui.

Descarca brosura

Leave a Comment