ManWinWin WEB – Mobilitate completă în managementul mentenanței

ManWinWin WEB este o platformă dezvoltată 100% WEB, utilizată pentru a simplifica accesul managerilor de mentenanță, tehnicienilor, clienților

ManWinWin WEB este o platformă dezvoltată 100% WEB, utilizată pentru a simplifica accesul managerilor de mentenanță, tehnicienilor, clienților sau furnizorilor la informații specifice și relevante din ManWinWin, atât cu dreptul de a vizualiza cât și de a înregistra date. Funcționează ca o interfață WEB, front-end, ce oferă acces la operațiuni specifice din ManWinWin.

ManWinWin WEB are o interfață dinamică optimizată pentru dispozitive mobile – care garantează acces rapid de la orice dispozitiv conectat la internet. Funcționalitățile la care poate avea acces fiecare utilizator variază în functie de profilul alocat utilizatorului (manager, tehnician, client, furnizor).

Profilurile de acces sunt dinamice și pot fi schimbate direct din platforma WEB. Opțiunile și funcționalitățile la care poate avea acces fiecare utilizator variază in funcție de profilul și nivelul de acces al utilizatorului, definit în aplicația ManWinWin backoffice.

“Manageriază întreaga activitate de mentenanță fără hârtie – de la cererea inițială de mentenanță până la încheierea Fișei de lucru…”

CARACTERISTICI PRINCIPALE:

  • Dashboard
  • Listă Echipamente
  • Cereri de Mentenanță
  • Fișe de Lucru Înregistrări în Fișele de Lucru
  • Raportare în Fișele de Lucru
  • Materiale/Piese de schimb
  • Materiale/Ieșiri din Stoc
  • Înregistrare Ore Manoperă
  • Înregistrări servicii Furnizori
“ManWinWin WEB, împreună cu notificările automate pe e-mail, oferă utilizatorilor mobilitate totală.”

Validarea Fișelor de Lucru:

În meniul Configurare există opțiunea de a face obligatorie marcarea Fișelor de Lucru (FL), după emitere, drept Executate și/sau Aprobate. Acest proces simplu de validare a Execuției și Aprobarea Fișei de Lucru poate fi efectuat de pe orice dispozitiv mobil (de către utilizatorii care au profilul de acces corespunzător) și poate funcționa ca o semnătură digitală.

Cel care execută lucrarea va avea acces direct să marcheze FL drept Executate și, dacă FL corespund cerințelor, să le finalizeze. Această acțiune – Terminarea Fișei de Lucru – poate trimite un e-mail automat către Utilizatorul care a emis cererea de mentenanță, iar apoi acesta accesează secțiunea cu toate FL care așteaptă aprobarea lui.

Descarca brosura

Leave a Comment