Software-ul Manwinwin este unul dintre cele mai bune CMMS-uri ale anului 2017

Software-ul Manwinwin a fost inclus în topul FrontRunners Quadrant (Metodologia Gartner®) ca fiind unul dintre cele mai bune

Software-ul Manwinwin a fost inclus în topul FrontRunners Quadrant (Metodologia Gartner®) ca fiind unul dintre cele mai bune CMMS-uri ale anului 2017.

 

Manwinwin Software este în topul celor mai bune CMMS-uri (software de management al mentenanței) de pe piață, conform FrontRunners 2017.

FrontRunners aparține Gartner® Methodology și oferă evaluări despre cele mai performante sisteme pentru întreprinderile mici și mijlocii.

Metodologia FrontRunners este realizată pe baza recenziilor primite de la utilizatorii produsului și prin verificarea independentă a produsului. Prin această metodologie se evaluează produsul în funcție de două criterii majore:

  1. Performanța
  • Funcționalități
  • Ușurințăîn utilizare
  • Suportul acordat clienților
  • Încrederea în business (părerile clienților, creșterile anuale etc.)
  1. Valoare
  • Satisfacția față de produs
  • Echilibrul calitate-preț
  • Probabilitatea recomandării produsului și altor persoane

Toate produsele care se califică în acest top FrontRunners sunt printre cele mai bune din categoria lor.

Suntem foarte mândri de această realizare. Am ajuns să fim recunoscuți pe piața de software-uri de management al mentenanței de către FrontRunners pe baza recenziilor primite de la clienții noștri. Suntem foarte bucuroși de poziția pe care o avem astăzi și direcția în care ne îndreptăm. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără echipa pe care o avem la Headquarter și partenerii noștri globali, mai ales Dasstec în România” – declară Pedro Saraiva Cabral, unul dintre partenerii ManWinWin Software.

Leave a Comment