Software-ul Manwinwin este unul dintre cele mai bune CMMS-uri ale anului 2017

Software-ul Manwinwin a fost inclus in topul FrontRunners Quadrant (Metodologia Gartner®) ca fiind unul dintre cele mai bune

Software-ul Manwinwin a fost inclus in topul FrontRunners Quadrant (Metodologia Gartner®) ca fiind unul dintre cele mai bune CMMS-uri ale anului 2017.

 

Manwinwin Software este in topul celor mai bune CMMS-uri (software de management al mentenantei) de pe piata, conform FrontRunners 2017.

FrontRunners apartine Gartner® Methodology si ofera evaluari despre cele mai performante sisteme pentru intreprinderile mici si mijlocii.

Metodologia FrontRunners este realizata pe baza recenziilor primite de la utilizatorii produsului si prin verificarea independenta a produsului. Prin aceasta metodologie se  evalueaza produsul in functie de doua criterii majore:

  1. Performanta
  • Functionalitati
  • Usurinta in utilizare
  • Suportul acordat clientilor
  • Increderea in business (parerile clientilor, cresterile anuale etc.)
  1. Valoare
  • Satisfactia fata de produs
  • Echilibrul calitate-pret
  • Probabilitatea recomandarii produsului si altor persoane

Toate produsele care se califica in acest top FrontRunners sunt printre cele mai bune din categoria lor.

Suntem foarte mandrii de aceasta realizare. Am ajuns sa fim recunoscuti pe piata de software-uri de management al mentenantei de catre FrontRunners pe baza recenziilor primite de la clientii nostri. Suntem foarte bucurosi de pozitia pe care o avem astazi si directia in care ne indreptam. Acest lucru nu ar fi fost posibil fara echipa pe care o avem la Headquarter si partenerii nostri globali, mai ales Dasstec in Romania” – declara Pedro Saraiva Cabral, unul dintre partenerii ManWinWin Software.

Leave a Comment