ManWinWin6 – prima implementare în România

Primii beneficiari ai noii versiuni MANWINWIN 6.0 în România –  ELECTRONIC SECURITY SYSTEMS, un important integrator în domeniul

Primii beneficiari ai noii versiuni MANWINWIN 6.0 în România –  ELECTRONIC SECURITY SYSTEMS, un important integrator în domeniul sistemelor de securitate și curenți slabi.

Electronic Security Systems, companie dinamică și inovativă, cu o experiență de peste 12 ani în domeniul sistemelor de securitate de orice tip, a decis să aducă un plus de valoare activității sale prin intermediul ManWinWin – singurul CMMS dezvoltat de o companie dedicată Managementului Mentenanței din România. ManWinWin a lansat cea mai nouă versiune a sa, ManWinWin 6.0, ce aduce o serie impresionantă de beneficii utilizatorilor săi. Electronic Security Systems este prima companie care implementează versiunea ManWinWin 6.0 (lansată la mijlocul lunii martie), întrucât un nucleu de specialiști cu certificări aparte optează întotdeauna pentru cele mai eficiente și diversificate instrumente de performanță.

Florin Lemnaru, General Manager ESS, ne-a oferit primele sale impresii la finalul proiectului de implementare a ManWinWin 6.0, implementare realizată de DASSTEC – partener oficial ManWinWin în România:

Care a fost nevoia implementării unui soft de mentenanță?

Aveam nevoie de un “ajutor” pentru organizare, planificare, dezvoltare și analiză, întrucât ne dorim o creștere continuă a activității și totodată, să aducem plus de valoare unui business prezent de peste 12 ani pe piața sistemelor de securitate. În ManWinWin am găsit acest ”ajutor”.

Trebuie să recunosc că nu a fost singura variantă testată, am facut un research, am mai avut încă 2 posibile variante de soft de mentenanță. Am făcut o comparație a beneficiilor oferite, am avut nevoie și de o perioadă de gândire și de analiză, pentru a ne asigura că vom lua cea mai bună decizie, am descărcat varianta Express, accesibilă pe https://manwinwin.ro/software-cmms-manwinwin-6/ și am decis că ManWinWin ne poate oferi toate acele beneficii de care avem nevoie.

Primele impresii despre MWW6? Pot spune că:

  • este un software complet oferă Analize ample, specializate și diversificate
  • oferă nenumarate Posibilități de filtrare a informațiilor
  • este Sistematizat
  • “Ușor”- după ce înveți să îl utilizezi pas cu pas.

Așteptările noastre după implementarea ManWinWin 6.0?

Organizare, planificare, dezvoltare și analiză – Dezvoltarea de noi proiecte, mentenanță corectivă, gestiune mult mai bună a contactelor și contractelor existente cât și fructificarea timpului factorului uman într-o manieră cât mai productivă și benefică pentru compania noastră. Ne dorim ca în maxim 2-3 luni de zile să utilizăm cu ușurință toate beneficiile oferite de ManWinWin, iar în cel mult 6 luni din momentul implementării să îmbunătățim vizibil performanțele colegilor de teren prin utilizatea Interfeței WEB (dedicată accesării și raportării de pe dispozitive mobile).

DASSTEC ne-a oferit o “prezentare pe înțelesul tuturor”, amplă, detaliată. Răspunsul a fost mereu promt, încă de la primul contact și până în momentul implemantării efective.“

 

 

 

 

Leave a Comment