ManWinWin6 – prima implementare in Romania

Primii beneficiari ai noii versiuni MANWINWIN 6.0 in Romania –  ELECTRONIC SECURITY SYSTEMS, un important integrator in domeniul

Primii beneficiari ai noii versiuni MANWINWIN 6.0 in Romania –  ELECTRONIC SECURITY SYSTEMS, un important integrator in domeniul sistemelor de securitate si curenti slabi 

Electronic Security Systems, companie dinamica si inovativa, cu o experienta de peste 12 ani in domeniul sistemelor de securitate de orice tip, a decis sa aduca un plus de valoare activitatii sale prin intermediul ManWinWin – singurul CMMS dezvoltat de o companie dedicata Managementului Mentenantei din Romania. ManWinWin a lansat cea mai noua versiune a sa, ManWinWin 6.0, ce aduce o serie impresionanta de beneficii utilizatorilor sai. Electronic Security Systems este prima companie care implementeaza versiunea ManWinWin 6.0 (lansata la mijlocul lunii martie), intrucat un nucleu de specialisti cu certificari aparte opteaza intotdeauna pentru cele mai eficiente si diversificate instrumente de performanta.

Florin Lemnaru, General Manager ESS, ne-a oferit primele sale impresii la finalul proiectului de implementare a ManWinWin 6.0, implementare realizata de DASSTEC- partener oficial ManWinWin in Romania:

Care a fost nevoia implementarii unui soft de mentenanta?

Aveam nevoie de un “ajutor” pentru organizare, planificare, dezvoltare si analiza, intrucat ne  dorim o crestere continua a activitatii si totodata, sa aducem plus de valoare unui business prezent de peste 12 ani pe piata sistemelor de securitate. In ManWinWin am gasit acest ”ajutor”.

Trebuie sa recunosc ca nu a fost singura varianta testata, am facut un research, am mai avut inca 2 posibile variante de soft de mentenanta. Am facut o comparatie a beneficiilor oferite, am avut nevoie si de o perioada de gandire si de analiza, pentru a ne asigura ca vom lua cea mai buna decizie, am descarcat varianta Express, accesibila pe https://manwinwin.ro/software-cmms-manwinwin-6/  si am decis ca ManWinWin ne poate oferi toate acele beneficii de care avem nevoie.

Primele impresii despre MWW6?  Pot spune ca:

  • este un software complet ofera Analize ample, specializate si diversificate
  • ofera nenumarate Posibilitati de filtrare a informatiilor
  • este Sistematizat
  • “Usor”- dupa ce inveti sa il utilizezi pas cu pas.

Asteptarile noastre dupa implementarea ManWinWin 6.0?

Organizare, planificare, dezvoltare si analiza – Dezvoltarea de noi proiecte, mentenanta corectiva, gestiune mult mai buna a contactelor si contractelor existente cat si fructificarea timpului factorului uman intr-o maniera cat mai productiva si benefica pentru compania noastra. Ne dorim ca  in maxim 2-3 luni de zile sa utilizam cu usurinta toate beneficiile oferite de ManWinWin, iar in cel mult 6 luni din momentul implementarii sa imbunatatim vizibil performantele colegilor de teren prin utilizatea Interfetei WEB (dedicata accesarii si raportarii de pe dispozitive mobile).

DASSTEC ne-a oferit o “prezentare pe intelesul tuturor”, ampla, detaliata. Raspunsul a fost mereu promt, inca de la primul contact si pana in momentul implemantarii efective”.

 

 

 

 

Leave a Comment