Framsteg Group si ManWinWin Romania – evolutie la fiecare pas

Cu o activitate si experienta de mai bine de 10 ani in domeniul serviciilor dedicate persoanelor juridice, FRAMSTEG

Cu o activitate si experienta de mai bine de 10 ani in domeniul serviciilor dedicate persoanelor juridice, FRAMSTEG  Group este prezenta in majoritatea pietelor din Romania (hale industriale, fabrici, spitale, hoteluri, restaurante, cafeterii, scoli, cladiri de birouri) prin cele patru departamente (PSI, DDD, coserit industrial, HVAC) si a ales sa faca fata “micilor  neplaceri  din viata “  cu ajutorul CMMS -ului  ManWinWin. Framsteg inseamna Progres, inseamna Calitate, Seriozitate si Evolutie – intocmai  definitia  concisa a noii versiuni ManWinWin  6.

Cristian Naftaila, General Manager Framsteg Group, ne-a vorbit despre nevoia achizitiei unui soft de mentenanta si ne-a oferit cateva impresii despre implementarea versiunii ManWinWin 6, realizata de DASSTEC- partener oficial ManWinWin in Romania:

“Aveam nevoie de o modalitate prin care sa  ne gestionam  mai bine clientii, relatia cu acestia cat si istoricul lor. Aveam nevoie de:

  • analiza
  • organizare
  • sistematizare
  • filtrare a informatiilor

Facand un research pe Internet mi-au atras atentia 3 softuri diferite de mentenanta, unul din ele fiind ManWinWin.  Am regasit in descrierea ManWinWin  mare parte din lucrurile pe care mi le doream de la un astfel de soft, astfel incat am  descarcat si testat varianta ManWinWin Express .

Trebuie sa recunosc faptul  ca acest soft prinde viata in momentul in care cineva iti arata exact cum functioneaza. Aveam nevoie de prezentare si explicarea modului de lucru; suntem foarte multumiti de modul in care implementarea a decurs, gratie consultantei Dasstec.

De ce am ales ManWinWin? Pentru ca are un mare, chiar decisiv avantaj: reprezentata in Romania, cu suport local dedicat, comunicarea fiind astfel mult mai eficienta.

Primele impresii?

Inca lucram la completarea bazei de date, introducem clientii si echipamentele acestora,   insa ceea ce este evident  in momentul de fata este faptul ca avem o gestiune mult mai clara a clientilor si contractelor, precum si o planificare eficienta a interventiilor.

Implementarea realizata de Dasstec a fost una foarte bine planificata, organizata si structurata.”

Leave a Comment