ManWinWin Software anunta rezultatele studiului privind satisfactia ultilizatorilor/clientilor

Software-ul ManWinWin (Navaltik Management, Lda.) a realizat un Studiu de Satisfactie a Clientilor, parte a standard-ului certificarii ISO

Software-ul ManWinWin (Navaltik Management, Lda.) a realizat un Studiu de Satisfactie a Clientilor, parte a standard-ului certificarii ISO 9001: 2015.

Printre beneficiile identificate, clientii companiei ManWinWin Software au raportat o reducere de 24,29% a costurilor cu mentenanta, de la implementarea software-ului de management al mentenantei.

Software-ul ManWinWin (Navaltik Management, Lda.) este certificat in managementul calitatii ISO 9001: 2015 si, in vederea imbunatatirii continue, realizeaza un studiu bianual privind satisfactia clientilor. La ultimul sondaj, trimis in ultimul trimestru din 2017, au fost obtinute peste 100 de raspunsuri, care permit formularea unor concluzii in ceea ce priveste produsul ManWinWin si serviciile oferite clientilor, in diferite arii, cum ar fi comunicarea cu clientii, procesul de vanzare, asistenta post-vanzare, caracteristicile software-ului si avantajele/ beneficiile utilizarii acestuia.

Compania Navaltik si reteaua de parteneri ManWinWin au dezvoltat un set de initiative menite sa sporească excelenta suportului tehnic, unul dintre cele mai valoroase atribute ale software-ului ManWinWin. Imbunatatirea functionalitatilor aplicatiei este, de asemenea, sustinută de filozofia companiei, cu update-uri frecvente care inglobeaza sugestiile clientilor, astfel ca CMMS ManWinWin este dezvoltat dinamic, in functie de nevoile clientilor si evolutia pietei de profil.

Key Findings - Customer Satisfaction Survey

Leave a Comment