ManWinWin Software managementul mentenanței peste clienți

ManWinWinWin ajunge la peste 3.500 de clienți!

ManWinWin are peste 3.500 de clienți din 40 de sectoare de activitate, în peste 116 țări din întreaga

ManWinWin are peste 3.500 de clienți din 40 de sectoare de activitate, în peste 116 țări din întreaga lume.

CMMS ManWinWin are 21 de ani pe piață și a fost dezvoltat de-a lungul a 5 generații. Primul sistem dezvoltat vreodată a fost SIM (acronimul portughez pentru Sistemul Integrat de Mentenanță). Apoi, SGM (care înseamnă Sistem de Management al Mentenanței). Câțiva ani mai târziu a făcut loc SQMqual (Sistem de Calitate a Mentenanței), orientat inițial către mentenanța Calibrațiilor.

În 2001, a fost apoi lansată prima versiune a ManWinWin, care a înlocuit treptat generația anterioară. Lansat inițial sub numele de AutoWinWin și orientat spre gestionarea flotelor. Utilizarea sa a fost rapid extinsă la mentenanța industrială, a clădirilor și a infrastructurii. La foarte scurt timp și-a schimbat în cele din urmă numele în ManWinWin.

Din 2001, ManWinWin a avut sute de versiuni noi, este acum în versiunea 6.5.6.1 și are mii de clienți în întreaga lume.

În 2017, a fost lansat ManWinWin Express, un software complet gratuit. Acesta permitea utilizatorilor să gestioneze toată mentenanța echipamentelor, până la o limită de 50 de active. Odată cu sosirea pandemiei și a tendinței digitale semnificative, compania a decis să crească limita de active la 100. Astfel a ajuns rapid la 2.000 de utilizatori înregistrați ManWinWin Express.

Creșterea bruscă a ManWinWin a fost valorificată și prin lansarea de cursuri de formare online, manuale de utilizare, tutoriale video și sesiuni de formare virtuale. Software-ul ManWinWin a câștigat clienți mulțumiți în întreaga lume, cu o creștere puternică în Asia de Sud-Est, America Latină, Europa și Orientul Mijlociu, și a ajuns recent la 3.500 de utilizatori în lume.

Află mai multe despre ManWinWin pe site-ul nostru https://manwinwin.ro/.

Ne găsești ușor și pe e-mail la office@manwinwin.ro.

#manwinwin #mentenanță #software #manwinwinsoftwareromania

#cmms #softwaremanagementulmentenanței

Pin It