Toamna se numara implementarile ManWinWin 6.0

Inceputul toamnei ne-a adus nici mai mult, nici mai putin de 4 implementari ManWinWin 6.0. Companii cu domenii

Inceputul toamnei ne-a adus nici mai mult, nici mai putin de 4 implementari ManWinWin 6.0.

Companii cu domenii de activitate total diferite au acum in comun softul de mentenanta numarul 6 in topul celor mai bune software-uri de mentenanta din lume1ManWinWin. Vorbim despre companii lider in domeniul de activitate, cu o experienta dovedita de-a lungul anilor, precum :

ROMBAT, lider in productia de baterii auto din Romania inca din 1997 care a ales ManWinWin 6.0 vazand in acesta un “partener” de incredere dedicat managementului mentenantei, guvernat de aceleasi valori si principii precum ale sale.

EATON – COOPER INDUSTRIES ROMANIA ( ARAD), a 2a companie din grupul EATON, lider in solutiile de management al energiei, cu un puternic patrimoniu al inovaiei, marcat de calitatea, expertiza de piata, servicii de neegalat si un angajament fata de clienti.

UTI, una dintre cele mai importante si inovatoare companii din Romania, ce a fost intotdeauna preocupata de excelenta, tehnologie, incredere si un angajament puternic fata de calitate.

BPS, companie ce opereaza pe piata romaneasca de peste 7 ani si detine o vasta experienta in domeniul serviciilor integrate de Facility Management, in conformitate cu standardele internationale de calitate aplicabile in acest domeniu.

ManWinWin ramane solutia optima pentru un istoric complet al interventiilor, ce poate fi in permanenta analizat pentru luarea deciziilor informate, bazate pe date si argumente functionale.

1 Conform raportului FrontRunners, realizat de Software Advice

Leave a Comment