ManWinWin – Locul 6 in lume in Managementul mentenantei

Raportul FrontRunners referitor la solutiile de management al mentenantei industriale si FM evalueaza software-ul ManWinWin drept cel de-al

Raportul FrontRunners referitor la solutiile de management al mentenantei industriale si FM evalueaza software-ul ManWinWin drept cel de-al 6-lea cel mai bun software din lume. Este a patra oara consecutiv cand ManWinWin este inclus in topul celor mai performante solutii, intrunind toate conditiile in termeni de interfata user-friendly si recomandari venite din partea utilizatorilor.

FrontRunners este un raport realizat de Software Advice, care se bazeaza exclusiv pe recenziile si evaluarile utilizatorilor de pe site-urile prestigioasei Gartner Digital Markets .

Dintre cele 140 de aplicatii evaluate, doar cele mai bune 15 software-uri in ceea ce priveste interfata user-friendly si recomandarile utilizatorilor au fost catalogate drept FrontRunners. ManWinWin, cu un rating mediu de 4,5 / 5 stele pe site-ul Software Advice, se situeaza pe locul 6, asa cum arata raportul din august 2018. Puteti citi raportul complet aici.

ManWinWin Software este dezvoltat de Navaltik Management, o companie portugheza de consultanta tehnica, infiintata in 1981 si specializata in organizarea si managementul mentenantei.
DASSTEC, partenerul in Romania al ManWinWin Software, este o companie specializata in consultanta tehnica in automatizari si solutii de management al mentenantei. Recomandarile sale vin atat din experienta vasta in domeniul mentenantei, cat si din succesul a zeci de proiecte de implementare in cele mai diverse domenii de business.

Descoperiti motivele care fac din ManWinWin una dintre cele mai bune solutii pentru managementul mentenantei industriale si a cladirilor. Puteti urmari un Webminar demo al ManWinWin aici.

FrontRunners reprezinta aplicatiile alese prin recenziile si ratingurile subiective ale utilizatorilor finali, precum si dateobtinute printr-o metodologie documentata; nu reprezinta punctul de vedere si nu constituie o promovare publicitara din partea Software Advice sau a partenerilor sai.

Leave a Comment