ROMBAT alege ManWinWin pentru managementul mentenantei

ManWinWin 6.0, pozitionat de FrontRunners Software Advice 2018 pe locul 6 in lume in topul celor mai bune

ManWinWin 6.0, pozitionat de FrontRunners Software Advice 2018 pe locul 6 in lume in topul celor mai bune software-uri de mentenanta, a fost implementat cu succes la ROMBAT, lider in productia de baterii auto din Romania inca din 1997.

Adrian Armasu, Project Manager Rombat in implementarea aplicatiei, ne-a povestit despre nevoia implementarii unui soft de mentenanta si ce anume i-a convins sa aleaga ManWinWin 6.0 :

“Pozitia pe care o pastreaza compania ROMBAT  de mai bine de 20 ani este rezultatul investitiilor, satisfactiei clientilor si imbunatatirii constante a mediului de lucru iar  pentru o dezvoltare sanatoasa, urmarim armonizarea obiectivelor pe termen lung cu cele pe termen scurt,  astfel incat am incercat sa gasim un “partener” de incredere dedicat managementului mentenantei care sa fie guvernat de acelasi valori si principii precum ale noastre.

Ne-am dorit mai exact urmarirea eficienta a lucrarilor si a gradului de acoperire a personalului, precum si eliminarea hartiilor si “digitalizarea” procedurilor, iar ManWinWin 6.0 este solutia cu care putem atinge aceste obiective.

Mai mult decat atat, ManWinwin 6.0  vine si cu un mare avantaj – suportul in limba romana extrem de important. Totodata, se bucura si de o foarte buna recomandare din partea companiilor care deja il utilizeaza.

Eficientizare, rapiditate, transparenta, fluidizare si sisteme de alertare sunt cuvintele cheie ce graviteaza in jurul necesitatii implementarii softului de mentenanta ManWinWin 6.0  in cadrul companiei noastre. Cele mai mari asteptari sunt legate in special de eficientizarea si transparenta in modul de interventie la utilaje.

Implementarea a decurs “like a charm”, gratie echipei de implementare Dasstec, partenerul unic ManWinWin in Romania.

Leave a Comment